19 Квітня, 2024

Басейнове управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну

26-28 квітня відбувся Форум пошуку партнерів Програми Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027

Представники понад 100 установ та організацій з Польщі та України зустрілися 26-28 квітня у Любліні на Форумі пошуку партнерів. Це був другий відкритий захід у рамках нової Програми Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027. Він був повністю присвячений пріоритету ДОВКІЛЛЯ.

Метою цього заходу була презентація Програми Interreg NEXT Польща–Україна та підтримка аплікантів у налагодженні партнерства у проєктній діяльності та визначенні сфер майбутньої співпраці. В рамках форуму були заплановані, зокрема, інформування про нову Програму та передовий досвід минулих років, зустрічі в тематичних групах, 2-хвилинні самопрезентації потенційних партнерів, представлення їхніх матеріалів, показ фільмів про Програму та проєкти, що реалізуються в її рамках.

Учасниками Форуму були представники державних організацій, посадові особи в органах місцевого самоврядування та представники університетів і неурядових організацій з усієї території Програми.

Від Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну також були представлені ідеї для майбутніх проєктів Програми з метою пошуку партнера з польської сторони. Після усіх виступів, учасники мали змогу поспілкуватись віч-на-віч, для більш детального обговорення подальшої співпраці.

Висловлюємо велику подяку організаторам Форуму пошуку партнерів Програми Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027 за можливість прийняти участь та отримати безцінний досвід.