3 Травня, 2024

Басейнове управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну

14 грудня буде проведено третій воркшоп на тему «Пошук фінансування для проєктів покращення стану річкового басейну Західного Бугу та Сяну»

14 грудня в рамках проекту “CLEAN BALTIC SOURCE – Очищення стічних вод у Львівській та Волинській областях” буде проведено третій воркшоп на тему «Пошук фінансування для проєктів покращення стану річкового басейну Західного Бугу та Сяну».

В рамках семінару виступлять представники Польщі, Швеції та України з такими основними питаннями:
1. Як працює система фінансування, будівництва та модернізації очисних споруд в ЄС. Програми ЄС – які проекти, операційні програми та механізми використовуються. Позитивний та негативний досвід.
2. Перелік програм, де громади можуть подати заявку на отримання гранту, технічної допомоги або кредиту на будівництво/модернізацію очисних споруд.
3. Підвищення спроможності громад та комунальних підприємств. Закупівля та фінансування передпроектних оцінок, техніко-економічних обґрунтувань, розробки технічних рішень, проектної документації.

Для представників громад це дуже важлива тема, так як в сучасних умовах відкриваються нові можливості співпраці з європейськими державами, про які не всі можуть знати. Даний семінар представить інформацію про можливість співпраці, пошуки європейських партнерів та на, що звернути увагу, при написанні заявок до міжнародних фондів.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитись!

Для участі у семінарі необхідно заповнити форму: https://forms.gle/sbvFNKeaDkWynhuP7