3 Травня, 2024

Басейнове управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну

Ухвалено новий персональний склад басейнової ради

На установчих зборах заінтересованих сторін щодо формування нового складу басейнової ради річок Західного Бугу та Сяну на період 2023-2028 років ухвалено новий персональний склад басейнової ради.

Басейнове управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну було відповідальним за підготовку зборів заінтересованих сторін та оновлення персонального складу басейнової ради річок Західного Бугу та Сяну відповідно до наказу Держводагентства від 21.07.2023 року № 89 «Щодо оновлення персонального складу басейнових рад».

Від заінтересованих сторін з Львівської та Волинської областей надійшла 31 пропозиція. Учасники зборів ухвалили персональний склад басейнової ради річок Західного Бугу та Сяну, який відповідає необхідним квотам.

Головою басейнової ради обрано Війтик Оксану Григорівну – т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОВА, заступником голови басейнової ради – Туцького Романа Івановича – начальника БУВР Західного Бугу та Сяну, виконавчим секретарем – Круту Наталію Сергіївну – заступника начальника БУВР Західного Бугу та Сяну.

Ухвалений персональний склад басейнової ради на підставі протоколу установчих зборів направлено на затвердження до Держводагентства.